الإمام ناصر محمد اليماني
19 - شوال - 1428 هـ

2007-10-31
مـ

۹- آبان -۱۳۸۶ ه.ش.
09:41 بعد از ظهر
( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )

[ لمتابعة رابط المشاركة الأصلية للبيان ]

https://albushra-islamia.org/showthread.php?p=289
ــــــــــــــــــــــــــ


مهدی منتظَر: خورشید به ماه رسیده و شب از روز پیشی خواهد گرفت اما شما غافلانه رومی‌گردانید...

بسم الله الرحمن الرحيم
از مهدی منتظر خلیفه خدا بربشریت از اهل بیت پاک و مطهر به تمام مردم در بادیه ها و شهرها .و اما بعد...
به شما تذکرمی‌دهم و چقدر بارها بارها تکرار کرده وهشدار داده و انذار داده‌ام، ای مردم! به خداوند واحد قهار قسم که خورشید به ماه رسیده و ادراک رخ داده است. این هشدارِ مکرری از سویِ خداوند واحد قهار به بشریت است تا کسانی از شما که می‌خواهند، زودتر ایمان بیاورند و یا آن را به تأخیر بیندازند. آیا کسی هست که متذکر شود و ذکر [قرآن] و بیان حق مهدی منتظر را تصدیق کند؟ آیا از دیدِ شما، من در حال شعر گفتن هستم یا داستان‌سرایی می‌کنم؟ خیر؛ این علم و منطق است...
ای دانشمندان نجوم عرب! آیا در میان شما مردی رشید پیدا نمی‌شود که از عذاب خداوند بترسد؟ ای جماعت مسلمین! من با قرآن، به کسانی که از وعده خداوند می‌ترسند، تذکر می‌دهم. آیا نسبت به این قرآن عظیم کافر شده‌اید و مرا تصدیق نمی‌کنید، مگر این که دانشمندان نجوم ناسا که پیرو بوش کوچک هستند، مرا تأیید کنند؟ همان کسانی که حقیقت سیاره دهم را از بشریت پنهان نگاه داشته و نمی‌خواهند مهدی منتظر ظهور کند؟ کسی که خداوند با او نور خود را کامل می‌گرداند و سراج منیر در این تاریکی‌هاست تا مردم را از تاریکی به نور ببرد و کسی که خداوند برایش نوری قرار ندهد، نوری نخواهد داشت؛ آیا تاریکی و نور و سایه و گرما یکی است؟ آیا زنده و مرده یکسان هستند؟ و تو نمی‌توانی حق را به گوشِ خفتگان در قبر برسانی...پس ای مردم! دعوتی را استجابت کنید که به شما حیات می‌بخشد، این برای شما بهتر است. پس با توبه و انابه به‌سوی خدا بگریزید تا با رحمت خود شما را نجات دهد. به درگاه پروردگارتان استغفار کنید، [چرا که] تا زمانی که استغفار کنید، خداوند شما را عذاب نمی‌کند.
به خداوند بزرگ قسم که خورشید به ماه رسیده و خورشید در همین دوران و نسل شما و درحالی‌که من در میان شما هستم، از مغرب طلوع خواهد کرد. اگر تصدیق را تا دیدن طلوع خورشید از مغرب به تأخیر بیندازید و بعد از آن ایمان بیاورید، دیگر باور کردن امر من به کارتان نخواهد آمد. ای جماعت کفار! اگر قبل [از وقوع عذاب]، به حق آمده از نزد پرورگار ایمان نیاورید، [هنگام نزول عذاب] دیگر ایمان آوردنتان بی‌فایده خواهد بود. ای مؤمنان! اگر از ایمان خود، خیری برای خویش کسب نکرده باشید، ایمانتان فایده‌ای نخواهد داشت و ایمانی که با عمل صالح، همراه نشود، بی‌حاصل است.
ای مردم! دنیای شما به پایان رسیده و موعد آخرت رسیده و حسابتان نزدیک شده است و شما غافلانه رو می‌گردانید. ای جماعت مسلمانان! هر دعوت کننده‌ای بصیرتی دارد که راه او و پیروانش را روشن می‌کند، آیا برای شما کافی نیست که خداوند مقرر داشته تا قرآن عظیم بصیرت من باشد؟ آیا شما نمی‌دانید این نوری است که راه خداوند عزیز و حمید را نشان می‌دهد؟ شما را به خداوند علی العظیم قسم می‌دهم، چرا مرا تکذیب کرده و یقین نمی‌آورید؟ آیا از نگاه شما، قرآن را با اجتهاد شخصی تفسیر می‌کنم وبه دنبالش می‌گویم: چنین است و خداوند بهتر می‌داند: «هذا والله اعلم»، اگر
تأویل من درست باشد از نزد خداست و اگر خطا کرده باشم؛ اشتباه از من است؟ خیر؛ پناه برخدا که سخن خطایی بگویم. همان‌طور که قبلا به شما خبر داده بودم، من نه با ظن و اجتهاد، قرآن را بیان می‌کنم و نه می‌گویم خداوند کتاب جدیدی بر من نازل فرموده است؛ بلکه قرآن را به حق و با دقت تمام، با خود قرآن برایتان روشن و بیان می‌کنم.

مگر به شما نگفتم که خورشید و ماه هریک برای خود حسابی دارند [اشاره به آیه شریفه سوره الرحمن: الشَّمْسُ وَالْقَمَرُ بِحُسْبَانٍ ﴿٥﴾] و حساب‌های جدیدی برایتان نیاورده‌ام، بلکه این تصدیق محاسبات شماست که خداوند به هریک از دانشمندانی که بخواهد دانش آن را عطا کرده است و من به محاسبات و اوقات معلوم و مشخص که با ثانیه شروع می‌شوند ملتزم هستم. من قبول دارم که یک دقیقه، ۶۰ ثانیه است و یک ساعت، ۶۰ دقیقه و یک شبانه‌روز کامل، ۲۴ ساعت و یک ماه، ۳۰ روز و یک سال، ۳۶۰ روز است. ای حق‌جویان! جستجو کنید تا ببینید حقیقت کار امام ناصر محمد یمانی چیست و آیا در محاسباتش، ولو محاسبه هزار سال هم که باشد، یک ثانیه خطا می‌کند؟ اگر چنین خطایی پیدا کنید، خداوند در برابر من، به شما دلیل و برهان داده است و اگر خطایی ولو به اندازه یک ثانیه در بیانات ناصر محمد یمانی پیدا نکنید، درمی‌یابید که او در بیان حق قرآن، جز حق به خدا نسبت نمی‌دهد. پس بیایید به
ارقام آشکار و محکم و روشن و بینه در نصوص حقِّ قرآن عظیم، به حق نگاه کنیم، آنجا که خداوند تعالی می‌فرماید:

{لَيْلَةُ الْقَدْرِ‌ خَيْرٌ‌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ‌} صدق الله العظيم [القدر:۳]
پیش از این به شما خبر داده بودیم که مقصود این آیه، شب بر اساس محاسبات در کره ماه [لیلة القمر] است که بر اساس تقویم ۲۴ ساعته ما می‌شود یک ماه و برای همین خداوند تعالی می‌فرماید:
{شَهْرُ‌ رَ‌مَضَانَ الَّذِي أُنزِلَ فِيهِ القرآن} صدق الله العظيم [البقرة:۱۸۵].
حال سراغ بررسی این فرموده خداوند تعالی می‌آییم:
{خَيْرٌ‌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ‌} صدق الله العظيم
و می‌گوییم در اینجا طولِ مدتِ ماه [شَهْرٍ‌] در یک سیاره دیگر است که برابر هزار ماه است. پس باید حساب دیگری به جز محاسبات زمان در ماه که خداوند آن را به عنوان معیاری برای محاسبات ایام حج و غیره برای مردم مقرر داشته، وجود داشته باشد. و آن حساب چیست؟ بیایید تا حقیقت را در قرآن بجوییم تا ببینیم آیا در کتاب و ذکر حکیم، جرم فضایی دیگری هست که حسابی برای آن در نظر گرفته شده باشد؟ و خداوند تعالی می‌فرماید:
{هُوَ الَّذِي جَعَلَ الشّمس ضِيَاءً وَالْقَمَرَ‌ نُورً‌ا وَقَدَّرَ‌هُ مَنَازِلَ لِتَعْلَمُوا عَدَدَ السِّنِينَ وَالْحِسَابَ} صدق الله العظيم [يونس:۵].
در این آیه تدبر کنید:
{وَالْقَمَرَ‌ نُورً‌ا وَقَدَّرَ‌هُ مَنَازِلَ لِتَعْلَمُوا عَدَدَ السِّنِينَ} صدق الله العظيم
به این ترتیب، این آیه درمورد ماه‌های قمری صحبت می‌کند و هر دوازده ماه، یک سال کامل می‌شود. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{إِنَّ عِدَّةَ الشُّهُورِ‌ عِندَ اللَّـهِ اثْنَا عَشَرَ‌ شَهْرً‌ا فِي كِتَابِ اللَّـهِ} صدق الله العظيم [التوبه:۳۶].
حال به بخش آخر آیه باز می‌گردیم:
{ وَالْحِسَابَ }،
چه حساب دیگری جز منازل کره‌ی ماه و ماه‌های سال برای شمارش سال‌ها وجود دارد؟
تکرار کرده و می‌گویم: حساب دیگر، کدام است که به حساب ماقبل آن یعنی «عدد السنین» عطف شده است؟ این حساب خورشیدی برای حرکت خورشید است، وقتی دانستیم عدد سال چگونه است،آن‌گاه حساب سال‌ها داخل محاسبات جرم دیگری می‌شود که همان خورشید است. تصدیق فرموده خداوند تعالی:

{وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ‌ حُسْبَانًا} صدق الله العظيم [الإنعام:۹۶].
ولی فراموش نمی‌کنیم که حسابِ سالِ خورشیدی باید رابطه‌ای با روز ۲۴ ساعته ما داشته باشد. تصدیق حق آن در فرموده خداوند تعالی:
{وَجَعَلْنَا اللَّيْلَ وَالنَّهَارَ‌ آيَتَيْنِ فَمَحَوْنَا آيَةَ اللَّيْلِ وَجَعَلْنَا آيَةَ النّهار مُبْصِرَ‌ةً لِّتَبْتَغُوا فَضْلًا مِّن ربّكم وَلِتَعْلَمُوا عَدَدَ السِّنِينَ وَالْحِسَابَ} صدق الله العظيم [الإسراء:۱۲]
تکرار می‌کنیم که مقصود از: {وَالْحِسَابَ} حساب سال خورشیدی [طول سال در خورشید] است که برابر هزار سال از سال‌های شما می‌شود و فراموش نمی‌کنیم این سال خورشیدی داخل محاسبات دیگری می‌شود که بعدا آن را توضیح خواهیم داد؛ از موضوع خارج نشویم.
از آنجا که ماه رمضانی که قرآن در آن نازل شده از هزار ماه بهتر است و این ماه بر اساس حساب خورشید است، پس همان‌طور که قبلا برایتان گفتیم، سال فلکی خورشیدی باید برابر هزار سال شما باشد و حال بیشتر توضیح می‌دهیم تا ببینیم آیا ناصر یمانی ثانیه‌ای خطا کرده‌است؟ از آنجا که سال خورشیدی برابر هزار سال شماست، پس:
۱- یک ثانیه در محاسبات سال فلکی خورشیدی، برابر هزار ثانیه شماست.
۲- یک دقیقه در محاسبات سال فلکی خورشیدی، برابر هزار دقیقه شماست.
۳- یک ساعت در محاسبات سال فلکی خورشیدی، برابر هزار ساعت شماست.
۴- یک روز در محاسبات سال فلکی خورشیدی، برابر هزار روز شماست
۵- لذا یک روزخورشیدی، ۲۴ هزار ساعت خواهد بود.
۶- و لذا یک ماه خورشیدی، برابر هزار ماه شما خواهد شد.
به این ترتیب، سالِ فلکیِ خورشیدی بی شک‌وتردید با دقتی در حد ثانیه، برابر هزار سال شما خواهد شد. برای این که در برابر ما دلیلی و برهانی نداشته باشید، به لحظه تولد فلکی ربیع الاول سال ۱۴۲۶ بنگرید و از آن لحظه، حساب روز دیگری را آغاز می‌کنیم که بر اساس سال فلکی خورشیدی است. حساب از ثانیه شروع می‌شود و ثانیه مربوط به روز خورشیدی و حرکت آن دور خودش برای گذشتن روز خورشیدی است. این ثانیه برابر هزار ثانیه زمینی، بر اساس چرخش زمین دور خودش، است. همین طور یک دقیقه‌ این روز، برابر هزار دقیقه ما و یک ساعت آن برابر هزار ساعت ماست و این روزِ خورشیدی در خود خورشید؛ باید برابر هزار روز ۲۴ ساعته شما باشد. از آنجا که روز خورشیدی در خود خورشید برابر هزار روز است، پس طول روز خورشیدی در خود خورشید ۲۴ ساعت خورشیدی [بر اساس حرکت خورشید دور خودش] است، ولی بر اساس حساب حرکت زمین ما به دور خودش، ۲۴ هزار ساعت می‌شود. از لحظه تولد فلکی ماه ربیع الاول ۱۴۲۶ هجری [موافق ۲۰۰۵مـ و ۱۳۸۴ه.ش.]، آخرین ساعتِ این۲۴ هزار ساعت؛ ساعت «۹ تمام» خواهد بود. خدایا شاهد باش که ابلاغ کردم. خدایا شاهد باش.
خلیفه خدا در زمین مهدی منتظر که دو نام دارد: «عبدالنعيم الأعظم»، «الإمام ناصر محمد اليماني».
خداوند در نام‌های من حقیقت امرم را برای مردمی که ایمان می‌آورند؛ قرار داده است..
وسلامٌ على المرسلين والحمدُ لله ربّ العالمين.
ـــــــــــــــــــــــ


اقتباس المشاركة 4780 من موضوع المهديّ المنتظَر: أدركت الشّمس القمر وسوف يسبق الليل النّهار وأنتم في غفلةٍ معرضون..

الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني
19 - شوال - 1428 هـ
31 - 10 - 2007 مـ
09:41 مساءً
( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )

[ لمتابعة رابط المشاركة الأصلية للبيان ]

https://albushra-islamia.org/showthread.php?p=289

ـــــــــــــــــــ


المهديّ المنتظَر: أدركت الشّمس القمر وسوف يسبق اللّيل النّهار وأنتم في غفلةٍ معرضون ..


بسم الله الرحمن الرحيم..
من المهديّ المنتظَر خليفة الله على البشر من أهل البيت المطهّر إلى النّاس أجمعين في البوادي والحضر، ثمّ أمّا بعد..

فلكم أُذكّر وكم أُكرِّر وكم أُحذّر وكم أُنذِر فأقول: يا معشر البشر أُقسم بالله الواحد القهّار بأنّ الشّمس أدركت القمر نذيراً تكرّر للبشر من الله الواحد القهّار لمن شاء منكم أن يتقدّم أو يتأخر، فهل من مُدّكرٍ مُصدِّقٍ للذكر والبيان الحقّ للمهديّ المنتظَر؟ فهل ترونني أتغنّى لكم بالشعر أو متحدّياً بالنثر؟ بل بالعلم والمنطق.

يا معشر علماء الفلك العرب، أليس فيكم رجل رشيد يخاف من عذاب الله الشديد؟! وإنّما أنا مُذكِّر بالقرآن من يخاف وعيد.

يا معشر المسلمين، فهل أصبحتم بهذا القرآن العظيم كافرين ولن تصدّقوني حتى يصدّقني علماء الفلك بوكالة ناسا التابعين لبوش الأصغر والذين يخفون حقيقة الكوكب العاشر عن البشر ولا يريدون الظهور للمهديّ المنتظَر الذي يُتمّ به الله النّورَ فجعله السراج المنير في الظلمات لأخرجَ النّاس من الظلمات إلى النّور؟ ومن لم يجعل الله له نوراً فما له من نور، فهل تستوي الظلمات والنّور والظلّ والحرور؟ وهل يستوي الأحياء والأموات؟ وما أنت بمسمعٍ مَن في القبور، فاستجيبوا يا أيها النّاس لما يُحييكم خيراً لكم وفِرّوا من الله إليه بالتوبة والإنابة ليُنجيكم برحمته، واستغفروا ربّكم وما كان الله معذّبكم وأنتم تستغفرون.

وأقسم بالله العلي العظيم بأنّ الشّمس أدركت القمر وسوف تطلع الشّمس من مغربها في جيلكم هذا وزمانكم هذا وأنا فيكم، ولكن لا ينفعكم الإيمان بأمري إذا أجّلتم التصديق حتى تروا الشّمس هل سوف تطلع من مغربها ومن ثم تؤمنوا بأمري، ثم لا ينفعكم يومئذٍ الإيمان ما لم تكونوا آمنتم بالحقّ من قبل يا معشر الكفار ولا ينفعكم يا معشر المؤمنين إيمانكم من قبل ما لم تكونوا كسبتم في إيمانكم خيراً، ولا ينفع الإيمان ما لم يصدّقه العمل الصالح.

ويا أيها النّاس، لقد انتهت دنياكم وجاءت آخرتُكم واقترب حسابُكم وأنتم في غفلةٍ معرضون، ويا معشر المسلمين لكل داعٍ بصيرةٌ تنير دربه ودرب التّابعين، ألا يكفيكم بأنّ الله قد جعل بصيرتي القرآن العظيم؟ فهل لا تعترفون بأنّه نورٌ يهدي إلى صراط العزيز الحميد؟ وإني أستحلفكم بالله العلي العظيم عن سبب تكذيبكم وعدم يقينكم فهل ترونني أفسّر القرآن اجتهاداً منّي، ومن ثم أقول: "هذا واللهُ أعلم، فإن أصبت بالتأويل الحقّ فمن الله وإن أخطأت فمن نفسي"؟ بل أعوذ بالله أن أقول الخطأ. وكما أنبأتكم من قبل بأنّ بيان القرآن لا آتيكم به بالظنّ والاجتهاد، ولا أقول أنزل الله عليّ كتاباً جديداً؛ بل أُبيّن لكم القرآن بالقرآن بدقةٍ مُتناهيةٍ في الحقّ.

ألم أقُل لكم بأنّ الشّمس والقمر بحسبانٍ؟ ولم آتِكم بحسبانٍ جديد؛ بل مُصِّدقٌ لحساباتكم والتي أحاط الله بها من يشاء من علمائكم، وملتزمٌ بالحساب والتوقيت المعلوم بدءاً من الثانية، وأعترف بأنّ الدقيقة ستون ثانية، وأعترف بأنّ السّاعة ستون دقيقة، وأعترف بأنّ اليوم الكامل 24 ساعة، وأعترف بأنّ الشهر ثلاثون يوماً، وأعترف بأنّ السنة ثلاثمائة وستون يوماً، ويا معشر الباحثين عن الحقيقة ابحثوا عن حقيقة الإمام ناصر اليماني هل تجدونه أخطأ في حساب ألف عام بثانيةٍ واحدةٍ؟ فإن وجدتم فقد جعل الله لكم علينا سلطاناً، وإن لم تجدوا ناصر اليماني أخطأ حتى في ثانيةٍ واحدةٍ فقد علمتم بأنّه لا يقول على الله بالبيان للقرآن بغير الحقّ، فتعالوا لننظر سويّاً في الأرقام الظاهرة والمُحكمة والبيّنة في نصوص القرآن العظيم الحقّ
في قول الله تعالى: {لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿٣﴾} صدق الله العظيم [القدر].


فقد علّمناكم من قبل بأنّه يقصد ليلة القمر وهي شهرٌ بأيامنا 24 ساعة، لذلك قال الله تعالى: {شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِي أُنزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ} صدق الله العظيم [البقرة:185].

ومن ثم نأتي للبحث عن قوله: {خَيْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ} صدق الله العظيم، ونقول بأنّ ذلك شهرٌ لكوكبٍ آخر ويعدِل ألف شهرٍ، إذاً لا بُدّ بأنّ هناك حسابٌ آخر غير حساب القمر والذي جعله الله حساب المواقيت للناس والحجّ، فما هو؟ فتعالوا لنبحث عن الحقيقة من القرآن هل يوجد هناك جرمٌ فضائيّ في الذكر الحكيم له حسابٌ في الكتاب؟ وقال الله تعالى: {هُوَ الَّذِي جَعَلَ الشَّمْسَ ضِيَاءً وَالْقَمَرَ نُورًا وَقَدَّرَهُ مَنَازِلَ لِتَعْلَمُوا عَدَدَ السِّنِينَ وَالْحِسَابَ} صدق الله العظيم [يونس:5].

فتدبّروا هذه الآية: {وَالْقَمَرَ نُورًا وَقَدَّرَهُ مَنَازِلَ لِتَعْلَمُوا عَدَدَ السِّنِينَ} صدق الله العظيم، إذاً هذه الآية تتكلم عن الشهور القمريّة فنعدُّ كلّ اثني عشر شهراً سنةً كاملةً. تصديقاً لقول الله تعالى: {إِنَّ عِدَّةَ الشُّهُورِ عِندَ اللَّـهِ اثْنَا عَشَرَ شَهْرًا فِي كِتَابِ اللَّـهِ} صدق الله العظيم [التوبة:36].

ومن ثم نعود للشطر الأخير من الآية وهو قوله: {وَالْحِسَابَ}، فما هو الحساب الآخر غير منازل الأهلّة والشهور لتعداد السنين؟ وأكرِّر وأقول: ما هو الحساب الآخر والمعطوف على ما قبله؟ إنّ ذلك هو الحساب الشمسيّ لحركة الشّمس من بعد أن نعلم عدد السنين ومن ثم تدخل السنين في حساب جرمٍ آخر وهي الشمس. تصديقاً لقول الله تعالى: {وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ حُسْبَانًا} صدق الله العظيم [الأنعام:96].

ولكن لا ننسى بأنّ الحساب للسّنة الشّمسيّة لا بدّ أن تكون له علاقةٌ بحساب يومنا 24 ساعة. تصديقاً للحقّ في قوله تعالى: {وَجَعَلْنَا اللَّيْلَ وَالنَّهَارَ آيَتَيْنِ ۖ فَمَحَوْنَا آيَةَ اللَّيْلِ وَجَعَلْنَا آيَةَ النَّهَارِ مُبْصِرَةً لِّتَبْتَغُوا فَضْلًا مِّن رَّبِّكُمْ وَلِتَعْلَمُوا عَدَدَ السِّنِينَ وَالْحِسَابَ} صدق الله العظيم [الإسراء:12].

ومن ثم نكرر أنّ المقصود بقوله {وَالْحِسَابَ}: إنّ ذلك هو حساب السّنة الشّمسيّة والتي تتكون من ألف سنةٍ مما تعدّون، ولا ننسى بأنّ تلك السنة الشّمسيّة تدخل في حسابٍ آخر ونفصّله فيما بعد ولا نخرج عن الموضوع.

فبما أنّ شهر رمضان الذي أُنزل فيه القرآن خيرٌ من ألف شهرٍ (وهو الشهر الشّمسيّ)، إذاً سنة الشّمس الفلكيّة لا بُدّ لها أن تكون ألف سنةٍ مما تعدون كما بيّنا لكم ذلك من قبل ونزيده بالحقّ تفصيلاً لننظر هل أخطأ ناصر اليماني في ثانيةٍ واحدةٍ؟ فبما أنّ السّنة الشّمسيّة ألف سنةٍ مما تعدون إذاً:

1- الثانية في حساب سنة الشّمس الفلكيّة سوف تعادل ألف ثانية مما تعدون.
2- الدقيقة في حساب سنة الشّمس الفلكيّة سوف تعادل ألف دقيقة مما تعدون.
3- السّاعة في حساب سنة الشّمس الفلكيّة سوف تعادل ألف ساعة مما تعدون.
4- اليوم في حساب سنة الشّمس الفلكيّة سوف يعادل ألف يوم مما تعدون.
5- إذا اليوم الشمسي سوف يكون أربعة وعشرون ألف ساعة.
6- إذا الشهر الشمسي سوف يعادل ألف شهرٍ مما تعدون.

إذاً سنة الشّمس الفلكيّة سوف تكون بلا شكٍّ أو ريبٍ ألف سنةٍ مما تعدون بالدقة المتناهية في الحساب بالثانية، وحتى لا يكون لكم علينا سلطانٌ فانظروا لحظة ميلاد ربيع الأول 1426 فلكيّاً، ومن تلك اللحظة نبدأ الحساب لآخر يوم في سنة الشّمس الفلكية، والحساب يكون بدءاً بالثانية فتكون الثانية في يوم الشّمس لحركتها حول نفسها لقضاء يومها تعدل ألف ثانيةٍ لحركة الأرض حول نفسها وكذلك الدقيقة لهذا اليوم تعدل ألف دقيقةٍ بحسابنا وكذلك السّاعة لهذا اليوم تعدل ألف ساعةٍ وكذلك هذا اليوم الشمسي في ذات الشّمس لا بدّ له أن يعدل ألف يومٍ مما تعدون بأيامكم 24 ساعة، وبما أنّ هذا اليوم الشمسي في ذات الشّمس يعدل ألف يومٍ؛ إذاً طول اليوم الشمسيّ لذات الشّمس هو 24 ساعة بحساب حركة الشّمس حول نفسها، وأمّا بحساب حركة أرضنا حول نفسها فسوف تكون الأربع والعشرون ساعة تعدل أربعة وعشرين ألف ساعة، ومن تلك اللحظة الفلكيّة لميلاد هلال ربيع الأول 1426 للهجرة الموافق 2005 وسوف تجدون آخر ساعة في الأربعة والعشرين ألف هي السّاعة التاسعة تماماً ولسوف تعلمون. اللهم قد بلغت اللهم فاشهد.

خليفة الله في الأرض المهديّ المنتظَر ذو الاسمين: (عبد النعيم الأعظم)، (الإمام ناصر محمد اليماني).
وقد جعل الله في أسمائي حقيقة أمري لقومٍ يؤمنون..
وسلامٌ على المُرسَلين والحمدُ لله ربّ العالمين.
_______________

اضغط هنا لقراءة البيان المقتبس..