(بحسب التّقويم الرّسميّ لأمّ القُرى)
[ لمتابعة رابط المشاركة الأصلية للبيان ]
https://albushra-islamia.org/showthread.php?p=165404
بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على محمدٍ رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلم تسليماً وجميع المسلمين في كل زمانٍ ومكانٍ إلى يوم الدين، أما بعد..
دانشمند نجوم ملهم، تو معتقد بودی ما اجازه نخواهیم داد تصاویر را بارگذاری کنی و قصد داشتی ناصر محمد یمانی را گیر بیندازی اما خداوند تو را در مخمصهای انداخت که خروج از آن مشکل است مگر اینکه به حقانیت ما اعتراف کنی و تصویر ماه را بعد از غروب آفتاب پنجشنبه/شب جمعه بگذاری نه طبق ادعایت قبل از غروب خورشید. پس تو را بهحق چالش میکشم، بازهم به چالش میکشم، باز هم به چالش میکشم که تصویری از ماه را قبل از غروب آفتاب پنجشنبه برایمان بگذاری.
ملهم، از آنجا که خودت گفتی از طلوع ماه تصویربرداری کردهای و به انصار میگویی اگر به تو اجازه بدهند در پایگاه عکس میگذاری و حقیقت را به ما نشان میدهی. پس ما میگویی: بفرما جناب ملهم، حق را به صورت واقعی در عالم حقایق به ما نشان بده و تصاویر را بیاور. میدانی چرا بهحق تو را به چالش میکشم؟ چون هرگز نمیتوانی قبل از غروب آفتاب پنجشنبه، از ماه عکس بگیری چون پنجشنبه، قبل ازغروب آفتاب، در افق شرقی ماهی در آسمان نیست و تنها بعد از غروب آفتاب در افق شرقی ظاهر میشود، دقیقاً در موعد مغرب، چون در منزل شانزدهم محرم است و برای همین جناب ملهم تنها در موعد «مغرب» و بعد از غروب آفتاب پنجشنبه، میتوانی از ماه عکس بگیری ولی مسِّ شیطان رجیم در تو در گردش است و به شدت تحریکت میکند تا غرور تو را به گناه بکشاند و جهنم برایت کافی است که چه بد عاقبت و جایگاهی است.
گوش کن چه میگویم: اگر ناصر محمد یمانی به خدا نسبت دروغ داده باشد و خورشید به ماه نرسیده باشد، لعنت بزرگ خدا بر او باد، بهدلیل مغلطه در حق از خدا حیا نمیکنید؟ چطور است که دیدهاید هلال ماه بعد از تولدش، قبل از خورشید غروب میکند، اما از خودتان تحلیل میآورید که دلیلش عرض جغرافیایی است! و سخنان بیمعنی از این دست از خودتان در میآورید. به خداوند بزرگ قسم میذخورم دروغ میگویید و مردم را از باور چنین نشانهی کیهانی بزرگ باز میدارید. ملهم، خداوند در شبی که در آن شب از روز پیشی میگیرد از کسانی که غرور آنان را به گناه کشانده است، انتقام خواهد گرفت.
قبلاً راز رؤیت هلالی را که از نظر شما دیدنش غیرممکن است، برایتان روشن کردیم و گفتیم دلیل آن وقوع پیشاپیش ادراک است و خورشید با هلال ماه اجتماع و اقتران میکند و سپس ماه قبل از غروب از سمت شرق از خورشید دور میشود و هلالی که دیدنش غیر ممکن بود، رؤیت میگردد اما شما به دلیل اعتقاد به اطلاعات علمی نجومی که متعلق به قبل از وقوع ادراک هستند، «الخضیری» و کسانی که بهحق هلال را دیدهاند تکذیب میکنید. جناب ملهم! والله، والله تو و کسانی که همانند تو هستند، دروغگو هستید و «الخضیری» و کسانی که با او هستند، راست میگویند چون من دلیل دیده شدن هلالی را که رؤیت آن غیر ممکن است، میدانم. و هربار به «الخضیری» و اعضای هیئت عالی در پادشاهی عربستان سعودی حمله کرده و آنها را متوهم میخوانید. دلیل آن هم این است که اصلاً به خودتان زحمت نداده و خود را مکلف نمیدانید به دنبال رصد هلالی بروید که رؤیت آن را غیر ممکن میدانید، چون بر اساس دانش نجومی شما، ماه قبل از خورشید غروب میکند. میگوییم: بله دانش نجومی شما قبل از ورود حیات دنیا به دوران نشانههای بزرگ ساعت، بسیار دقیق و درست بود و برانگیخته شدن مهدی منتظر و رسیدن خورشید به ماه و وقوع ادراک از جمله این نشانهها هستند.
لعنت بزرگ خدا بر امام ناصر محمد یمانی باد اگر از دروغگویان باشد و لعنت بزرگ خدا بر کسانی باد که با وجود روشن شدن حق، او را تکذیب میکنند چون میدانم وقتی حق آمده از نزد پروردگار روشن شد، تنها کسانی از آن رومیگردانند که از شیاطین سرکش بشر و یا منجمانی باشند که خود را به عنوان دانشمندان نجوم به مردم معرفی میکنند ولی حقهبازانی از اولیای شیطان هستند، همان کسانی که شیاطین بر آنان نازل شده و اخباری را به گوششان میرسانند و آنها ادعا میکنند این خبرها را از راه رصد حرکات اجرام آسمانی و نجوم به دست آوردهاند و گمان میکردم ملهم از آنان نیست. ولی متأسفانه غرور ملهم را به گناه کشانده است و از روی تکبر حاضر نیست به حق آمده از پروردگار عالمیان اعتراف نماید و خود را مکلف نمیکند هیچیک از بیانات امام مهدی را بخواند. به شما گفتیم ماه چرخه به دور خود را کامل میکند و قبل از اقتران متولد میشود درحالیکه خورشید در شرق آن قرار دارد و وقوع این حادثه با انتفاخ اهله [بزرگتر بودن اندازه ماه] در آغاز ماه و همچنین بدر شدن زودهنگام ماه برایتان روشن میگردد. ولی ملهم! تو منکر بدر صددرصد ماه در فجر پنجشنبه هستی، اما کسانی که پیگیر آن هستند، بدر ماه را با چشمانشان دیدند و با دوربین از آن تصویربرداری کردند درحالیکه تنها دوازده روز از ماه محرم گذشته بود!! از کی تا بهحال ماه زمانی که فقط دوازده روز از آغازش گذشته است، بدر کامل میشود!!
همچنین دیدم حین گفتوگو با یکی از انصار که اصرار داشت در مورد زمان دقیق طلوع و غروب بدر ماه فتوا بدهی، بهناحق مغلطه کردی. فتوای ملهم با فتوای تمام دانشمندان نجوم فرق داشت چون همهی آنان در مورد زمان طلوع و غروب بدر ماه متفق القول هستند و هیچ کدام از دانشمندان نجوم در این مورد با هم اختلاف ندارند مگر ملهم که سخنش ناحق است. با اینکه ملهم در گفتوگویی که عصر پنجشنبه با انصارم داشت، تأکید میکرد و میگفت: «ماه بدر قبل از غروب آفتاب پنجشنبه، طلوع خواهد کرد» اما انصار من ماه را رصد کرد و خودش مطمئن شد ملهم دروغ میگوید و ماه، بعد از غروب آفتاب پنجشنبه و ظهور شفق در غرب و وقت [نماز] مغرب در شب جمعه، طلوع کرد و بعد از این زمان دید ماه به صورت بدر در افق شرقی ظاهر شد. ولی ملهم اصرار دارد که ماه شب جمعه قبل ار غروب آفتابِ پنجشنبه، طلوع میکند و خود را در تنگنای بدی قرار داد، میدانید چرا؟ دلیلش این است که پنجشنبه، قبلِ غروب آفتاب، ماهی در افق شرقی وجود نداشت و حتی در دریا هم تنها بعد از غروب آفتاب پنجشنبه، در موعد نماز مغرب ظاهر شد. بنابراین ملهم هرگز نمیتواند تصویری از طلوع ماه قبل از غروب آفتاب پنجشنبه برایمان بیاورد و تنها راهی که در پیش رویش هست اعتراف کردن به حق و آوردن تصویر طلوع ماه در موعد نماز مغرب جمعه است. پس شما شاهد باشید.
ملهم، صبرمان به سر رسید. وقت زیادی را بهخاطر تو تلف کردیم و تو لیاقت نداری که حتی یک ثانیه از وقتم را برایت تلف کنم چون بهناحق متکبر و مغروری. این موضوع به چهل و هفت صفحه رسیده است و ما درخواست کردیم تصاویر بارگذاری شوند و گفتوگو صورت گیرد ولی تو کاری جز اتلاف وقت و پوشاندن حق با باطل نکردی. تاریخچه سیاهی برای مردم بعد از ظهور از خود بهجا گذاشتی، با اینکه ما تو را دکتر خطاب کردیم و در ابتدای کار برایت ارش قائل شده و به تو احترام گذاشتیم ولی پروردگارت از حال تو آگاهتر است و میداند لایق تکریم نیستی چون مانند شیطان رجیم، غرور تو را هم به گناه کشاند.پس خشمگین نشو و تصویر طلوع بدر ماه قبل از غروب آفتاب پنجشنبه/شب جمعه را بگذار که اگر چنین نکنی، برای تمام انصار پیشگام برگزیده و تمام حقجویان روشن خواهد شد که دروغ میگویی.
انصار را از مداخله میان من و ملهم منع میکنم. صبرم در برابر او تمام شده است و مرا بهخاطر اینکه بهحق او را تحریک میکنم، ملامت نکنید. برای گفتوگو از یک یا چند دانشمندان نجوم جز او دعوت خواهیم کرد اما این یکی، گمان نمیکنم دانش علمی داشته باشد، نمیدانم او واقعاً دانشمند نجوم ملهم است یا به دروغ خود را بهجای دانشمند نجوم ملهم، جا زده است! چون این ملهمی که در پایگاه ماست، نادان و جاهل است و میترسم به دانشمند نجوم ملهم محمد هندی ظلم کرده باشم و او نباشد. از انصار میخواهم بررسی کنند تا مطمئن شویم این مرد واقعاً ملهم محمد هندی است؟ وسلام على المرسلين والحمد لله ربّ العالمين..
خليفة الله وعبده الإمام المهدي ناصر محمد اليماني.
======== اقتباس =========
-30-
الإمام ناصر محمد اليماني
18 - 01 - 1436 هـ
11 - 11 - 2014 مـ
06:28 صباحاً
(بحسب التّقويم الرّسميّ لأمّ القُرى)
[ لمتابعة رابط المشاركة الأصلية للبيان ]
https://albushra-islamia.org/showthread.php?p=165404
_________
بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على محمدٍ رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلم تسليماً وجميع المسلمين في كل زمانٍ ومكانٍ إلى يوم الدين، أما بعد..
ويا أيها العالم الفلكي ملهم، إنّك كنت تعتقد أننا لن نسمح لك بتنزيل الصور وكنتَ تريد أن تُوقع ناصر محمد اليماني فأوقعَك الله في مأزقٍ صعب الخروج منه حتى تعترف بالحقِّ وتقوم بتنزيل صورة القمر بعد غروب شمس الخميس ليلة الجمعة بميقات المغرب وليس قبيل غروب شمس الخميس كما تزعم، وأتحداك ثمّ أتحداك ثم أتحداك بالحقِّ أن تأتينا بصورة شروق القمر قبيل غروب شمس الخميس.
وبما أنك قلت يا ملهم بأنك قمت بنفسك بتصوير شروق القمر وتقول للأنصار فلو أنكم تسمحوا في موقعكم بتنزيل الصور لأريناكم الحقّ. فمن ثم نقول: هيا يا ملهم أرنا الحقّ على الواقع الحقيقي وآتنا بالصورة. وهل تعلم لماذا أتحداك بالحقِّ؟ كونك لن تستطيع أن تصوّر القمر قبيل غروب شمس الخميس لكونه لا وجود للقمر بالأفق الشرقي قبيل غروب شمس الخميس لأنّه لن يظهر بالأفق الشرقي إلا بعد غروب شمس يوم الخميس، وبالضبط في ميقات المغرب لكونها منزلة السادس عشر من محرمٍ ولذلك لن تستطيع تصويره يا ملهم إلا بميقات المغرب من بعد غروب شمس الخميس، ولكنه يتخبطك مسُّ شيطانٍ رجيمٍ يَؤزّك أزاً أنْ تأخذك العزة بالإثم، وحسبك جهنم وبئس المصير.
فاسمع ما أقول: ألا لعنة الله على ناصر محمد اليماني إن افترى على الله الكذب ولم تدرك الشمس القمر لعناً كبيراً، ويا حيائكم من الله من المغالطة في الحقّ! فكيف أنّكم وجدتم هلال الشهر يغرب قبل غروب الشمس من بعد ميلاده فمن ثم تأتون بتحاليل من عند أنفسكم "إنّما ذلك بسبب خطوط العرض" والخرابيط من عند أنفسكم، وأقسم بالله العظيم إنّكم لكاذبون وإنّكم لتصدون عن آيةٍ كونيةٍ كبرى للعالمين، ولسوف ينتقم الله من الذين أخذتهم العزة بالإثم ليلة يسبق الليل النهار يا ملهم.
وسبق وأن بيّنا لكم سرّ رؤية هلال المستحيل في نظركم، وذلك لكونه حدث الإدراك مسبقاً فاجتمعت الشمس بالقمر وهو هلالٌ، ثم ينفصل عنها شرقاً قبيل الغروب، فمن ثمّ تتمُّ رؤية هلال المستحيل. ولكنكم تكذّبون الخضيري وأصحاب الرؤية الحقّ بسبب عقيدتكم بعلم الفلك من قبل حدث الإدراك! ووالله ثم والله إنّك أنت ومن كانوا على شاكلتك لمن الكاذبين وأنّ الخضيري ومن معه لمن الصادقين لكوني أعلم سبب رؤية أهلّة المستحيل يا ملهم، وفي كل مرةٍ تقومون بحملةٍ علي الخضيري والمحكمة العليا بالمملكة العربيّة السعوديّة فتصفونهم بالمتوهمين، والسبب أنّكم أصلاً لم تكلفوا أنفسكم بتحري أهلّة المستحيل لكونكم تعلمون أنّ القمر غرب قبل غروب الشمس حسب علمكم الفلكي. ونقول نعم إن علمكم الفلكي فيزيائيٌّ يقينيٌّ صادقٌ دقيقٌ ولكن هذا قبل دخول عمر الحياة الدنيا في عصر أشراط الساعة الكبرى ومنها بعث المهدي المنتظر وأن تدرك الشمس القمر.
ألا لعنة الله على الإمام ناصر محمد اليماني لعناً كبيراً إن كان من الكاذبين أو لعنة الله على من كذّبه من بعد ما تبيّن له أنّه الحقّ لعناً كبيراً لكوني أعلم أنه لا يُعرض عن الحقّ من ربّه من بعدما تبيّن له أنه الحقّ إلا من كان شيطاناً مريداً من شياطين البشر أو من المنجمين الذين يوهمون الناس أنّهم علماء فلكٍ وهم مشعوذون من أولياء الشياطين من الذين تتنزل عليهم الشياطين يُلقون إليهم السّمع فمن ثم يقول المنجمون: إنما علمنا بذلك من خلال رصدنا لحركات الكواكب والنجوم. وكنت أظنّ ملهم ليس منهم! ولكن للأسف فإنّ ملهم أخذته العزة بالإثم وتكبر عن الاعتراف بالحقّ من ربّ العالمين ولم يكلف نفسه بقراءة بيانات الإمام المهدي شيئاً، وقلنا لكم يكمل القمر دورة حول نفسه فيولد من قبل الاقتران والشمس إلى الشرق منه، ويتبين لكم ذلك الحدث من خلال انتفاخ الأهلة بداية الشهر ومن خلال الإبدار المبكر، ولكنك يا ملهم تنكر البدر المكتمل 100% فجر الخميس وقد رآه المتابعون رأي العين بعين اليقين وبكاميرات التصوير برغم أنه لم ينقضِ من شهر محرم غير اثني عشر يوماً، ومن متى يكتمل البدر ولم ينقضِ من الشهر إلا اثنا عشر يوماً!!
وكذلك رأيتُ حوارك مع أحد الأنصار حين أصرَّ عليك أن تفتيه في مواعيد شروق وغروب القمر البدر فغالطه ملهم بغير الحقّ وأفتاه ملهم بغير ما يفتي به كافة علماء الفلك كونهم متفقين حين شروق القمر البدر وحين غروبه دون أي اختلافٍ بين اثنين من علماء الفلك؛ إلا ملهم هذا ينطق بغير الحقّ! وبرغم أنّ ملهم أكّد للأنصاري في حوارهما عصر الخميس وقال ملهم: إنّ القمر البدر الليلة سوف يشرق قبيل غروب شمس الخميس. ولكنّ الأنصاري تحرّى وتأكّد بنفسه فوجد ملهم من الكاذبين وأنّ القمر لم يشرق إلا بعد غروب شمس الخميس وظهور الشفق الغربي ودخول مغرب ليلة الجمعة، فمن ثمّ شاهد القمر البدر يظهر بأفق الشرق، ولكن ملهم مصرٌّ على أنّ القمر ليلة الجمعة أشرق قبيل غروب شمس الخميس، ولكنه وضع نفسه في مأزقٍ لا يحسد عليه وهل تدرون لماذا؟ والسبب أنّ قبل غروب شمس الخميس لا وجود للقمر بالأفق الشرقي ولم يظهر حتى من البحر إلا بعد غروب شمس الخميس؛ بل في ميقات صلاة المغرب، وعليه فلا ولن يستطيع ملهم أن يأتينا بصورةٍ لشروق القمر البدر قبيل غروب شمس الخميس وليس أمامه إلا أن يعترف بالحقّ فيأتي بصورة شروق القمر بميقات مغرب الجمعة فكونوا على ذلك من الشاهدين.
وقد نفد الصبر منك يا ملهم، وأضعنا من وقتنا معك الكثير وأنت لا تستحق أن أضيّع من وقتي معك حتى ثانيةً واحدةً لكونك متكبراً بغير الحقّ ومغروراً بغير الحقّ؛ بل وصلت الصفحات لسبع وأربعين ونحن نطالب بتنزيل الصور والحوار فإذا أنت مماطلٌ وتلبس الحقّ بالباطل. ولسوف يظلّ تاريخك أسوداً يتداوله الناس من بعد الظهور برغم أننا دكترناك وكرّمناك وقدرناك بادئ الأمر ولكن ربّك أعلم بك بأنّك لا تستحق التكريم لكونها تأخذك العزة بالإثم كما تأخذ الشيطان الرجيم، فلا تغضب وهيا قم بتنزيل صورة شروق القمر البدر قبيل غروب شمس الخميس ليلة الجمعة ما لم؛ فقد تبيّن لكافة الأنصار السابقين الأخيار ولكافة الباحثين عن الحقّ أنك لمن الكاذبين. ولسوف أستفزك بالحقّ حتى تقوم بتنزيل الصورة إن كنت من الصادقين، فقد أغضبتنا بمماطلتك في الحوار ومماطلتك في تنزيل الصور كونك مستهزئ بأمرنا.
ونمنع الأنصار من التدخل بيني وبين ملهم فقد طفح الكيل منه فلا تلوموني على استفزازه بالحقّ، ولسوف ندعوا عالماً فلكياً غيره للحوار أو عدة علماء فلكٍ، وأما هذا فلا أظنّه يملك من العلم شيئاً، ولا أعلم أهو فعلاً ملهم العالم الفلكيّ أم منتحلٌ شخصية ملهم العالم الفلكي! لكوني أرى ملهم هذا الذي في موقعنا لمن الجاهلين وأخشى أن نظلم العالم الفلكي ملهم محمد هندي وهو ليس هو، فأرجو من الأنصار التأكد من شخصية هذا الرجل فهل هو حقاً ملهم محمد هندي؟ وسلام على المرسلين والحمد لله ربّ العالمين..
خليفة الله وعبده الإمام المهدي ناصر محمد اليماني.
ـــــــــــــــــــ
اضغط هنا لقراءة البيان المقتبس..