امام مهدي ناصر محمد اليماني
6 - شوال - 1443 هـ
07 - 05 - 2022 مـ
۱۷ - اردیبهشت - ۱۴۰۱ ه.ش.
07:31 صبح
(بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى)

[ لمتابعة رابط المشاركة الأصلية للبيان ]
https://albushra-islamia.org/showthread.php?p=381499
____________

بیان کلمه «آمِّين» از قرآن عظیم.

بسم الله الرحمن الرحيم و صلوات و سلام بر تمام انبیا و رسولان الهی از اولین تا آخرینشان، محمد رسول الله و کسانی که به نیکی از آنان پیروی می‌کنند تا یوم الدین و اما بعد...
خداوند تعالی می‌فرماید:

{إِنَّ أَوَّلَ بَيْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ لَلَّذِي بِبَكَّةَ مُبَارَكًا وَهُدًى لِّلْعَالَمِينَ ‎﴿٩٦﴾‏ فِيهِ آيَاتٌ بَيِّنَاتٌ مَّقَامُ إِبْرَاهِيمَ ۖ وَمَن دَخَلَهُ كَانَ آمِنًا ۗ وَلِلَّهِ عَلَى النَّاسِ حِجُّ الْبَيْتِ مَنِ اسْتَطَاعَ إِلَيْهِ سَبِيلًا ۚ وَمَن كَفَرَ فَإِنَّ اللَّهَ غَنِيٌّ عَنِ الْعَالَمِينَ ‎﴿٩٧﴾} صدق الله العظیم [آل عمران]
در اینجا، خداوند از مؤمنین دعوت می‌کند تا قصد بیت الله الحرام در مکه مکرمه را بکنند و بر کسانی که از نظر مالی و جسمی توان آن را دارند، واجب است به این دعوت، پاسخ مثبت دهند. «آمِّين» به معنای اجابت کردن است، یعنی کسانی که دعوت خداوند را برای حجّ خانه معظم خداوند «مسجد الحرام» پذیرفته و اجابت کرده‌اند. تصدیق فرموده‌ خداوند تعالی:
{یَـٰۤأَیُّهَا ٱلَّذِینَ ءَامَنُوا۟ لَا تُحِلُّوا۟ شَعَائِرَ ٱللَّهِ وَلَا ٱلشَّهۡرَ ٱلۡحَرَامَ وَلَا ٱلۡهَدۡیَ وَلَا ٱلۡقَلَـٰۤىِٕدَ وَلَاۤ ءَاۤمِّینَ ٱلۡبَیۡتَ ٱلۡحَرَامَ یَبۡتَغُونَ فَضۡلࣰا مِّن رَّبِّهِمۡ وَرِضۡوَ ٰ⁠نࣰاۚ وَإِذَا حَلَلۡتُمۡ فَٱصۡطَادُوا۟ۚ وَلَا یَجۡرِمَنَّكُمۡ شَنَـَٔانُ قَوۡمٍ أَن صَدُّوكُمۡ عَنِ ٱلۡمَسۡجِدِ ٱلۡحَرَامِ أَن تَعۡتَدُوا۟ۘ وَتَعَاوَنُوا۟ عَلَى ٱلۡبِرِّ وَٱلتَّقۡوَىٰۖ وَلَا تَعَاوَنُوا۟ عَلَى ٱلۡإِثۡمِ وَٱلۡعُدۡوَ ٰ⁠نِۚ وَٱتَّقُوا۟ ٱللَّهَۖ إِنَّ ٱللَّهَ شَدِیدُ ٱلۡعِقَابِ} صدق الله العظيم [المائدة].
و بیان حق کلمه «ء
آمِّين»، این کلمه به معنای اجابت کردن دعوت خداوند برای زیارت خانه خدا توسط کسانی است که توان [و موقعیت] این سفر را داشته باشند. پس کلمه «آمین» از نظر لغوی به معنیِ «درخواست اجابتِ دعوتِ دعوتگر» است.
ابوالنور، با هویتی نامعلوم گفت‌وگو کرده و بر سر این کلمه با امام مهدی ناصر محمد یمانی محاجه می‌کند، کلمه‌ای که نمازگزاران، حین نماز میت، پشت سر دعای امام، بر زبان می‌آورند و می‌گویند: «اللهم آمین» و همچنین حین نماز فجر، زمانی که امام در دعای قنوت می‌گوید: «خداوندا، تمام مردان و زنان مسلمانان [چه زنده و چه مرده] را مورد مغفرت قرار ده»، نمازگزاران پشت سر امام می‌گویند: «اللهم آمین»، یعنی «خداوندا اجابت فرما». تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ ۖ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ ۖ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ ‎﴿١٨٦﴾‏} صدق الله العظيم [البقرة].
ابوالنور! با علمای امت که هویت خود را آشکار نمی‌کنند، گفت‌وگویی در کار نیست. مرا مجبور کردی تا جواب سوالت را از قرآن عظیم بدهم و کلمه «ءآمِّين» را روشن کنم. معنی آن اجابت‌کنندگان دعوت پروردگارشان برای انجام حج خانه خداست و برای همین حاجیان می‌گویند: «لبيك اللهم لبيك لبيك لا شريك لك لبيك إنّ الحمد والنعمة لك والملك لا شريك لك» چراکه با اجابت دعوت الهی، حج انجام می‌دهند [حجوا ءآمین] یعنی کسانی که توان و موقعیت آن را دارند، به دعوت پروردگارشان برای حج خانه خدا پاسخ داده و با گفتن «تلبیه» حج به‌جا می‌آورند.
سزاوار امام مهدی ناصر محمد یمانی نیست که قرآن را با زبان عبری بیان کند، بلکه من قرآن را با قرآن بیان می‌کنم و از آنجا که قرآن عظیم، به زبان عربی مبین است، لذا خودش، خودش را به زبان عربی بیان می‌کند. ما در مورد کلمه «آمین» و حکمت آن، مطالب بیشتری به تو یاد خواهیم داد [حکمت آن در این است] چون تمام مردم قادر هستند بعد از کسی که دعا می‌کند، به راحتی آمین بگویند، فرقی ندارد عرب باشند یا غیر عرب و حتی افراد لالی که به هیچ‌ وجه نمی‌توانند حرف بزنند قادر هستند همراه با جماعت نمازگزاران، بعد از قنوت نماز فجر، پشت سر امام آن را بگویند.
ابوالنور تعجب کرده و می‌گوید: «چطور؟ آیا کلمه «آمین» را معجزه پروردگار عالمیان قرار دادی تا لال بتواند با آن به سخن آید؟ چطور کسی که لال است بعد از امام می‌تواند «آمین» بگوید، ناصر محمد یمانی! حرف عجیبی می‌زنی».
پس امام مهدی به تو پاسخ داده و می‌گوید: ابوالنور، حکمت کلمه «آمین» که نمازگزاران حین قنوت نماز فجر می‌گویند همین است، چون کلمه «آمین» برای تلفظ شدن، نیاز به حرکات زبان ندارد بلکه از ته حنجره به سمت لب‌ها می‌آید و فقط نوک زبان به قسمت کامِ قدامی می‌خورد.
اگر شخصی لال دیدی، از او بخواه کلمه «آمین» را بگوید، حتماً خواهی دید که می‌گوید، چون گفتن آن برای افراد لال بسیار آسان است. ای مرد! آیا می‌دانی زبانی که خداوند مردم را [در همان آغاز کار] بر آن آفرید چه لغتی است؟ آیا نمی‌دانی زبان عربی است؟ تصدیق فرموده خداوند تعالی:

{وَإِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِن بَنِي آدَمَ مِن ظُهُورِهِمْ ذُرِّيَّتَهُمْ وَأَشْهَدَهُمْ عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ أَلَسْتُ بِرَبِّكُمْ ۖ قَالُوا بَلَىٰ ۛ شَهِدْنَا ۛ أَن تَقُولُوا يَوْمَ الْقِيَامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هَٰذَا غَافِلِينَ ‎﴿١٧٢﴾‏ أَوْ تَقُولُوا إِنَّمَا أَشْرَكَ آبَاؤُنَا مِن قَبْلُ وَكُنَّا ذُرِّيَّةً مِّن بَعْدِهِمْ ۖ أَفَتُهْلِكُنَا بِمَا فَعَلَ الْمُبْطِلُونَ ‎﴿١٧٣﴾‏ وَكَذَٰلِكَ نُفَصِّلُ الْآيَاتِ وَلَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ ‎﴿١٧٤﴾} صدق الله العظيم [الأعراف].
ابوالنور، زمانی که کودک شروع به سخن گفتن می‌کند، اولین چیزی که می‌گوید اسم «ماما، بابا» است چون به زبان عربی است و انسان موقع آفرینش با این زبان خلق شده‌است. زبان انسان در صدا زدن والدینش: «ماما، بابا» دخالتی ندارد و این‌ها از کلمات لغت عربی هستند و جزءِ فطرت کودک است تا به آسانی بتواند در کودکی آن را بیان کند، طفل کلمه «ماما» و «بابا» را چه می‌داند؟ ولی وقتی بزرگ می‌شود و زبانش به سخن گفتن درمی‌آید، می‌گوید: «پدرم» و «مادرم». ولی فرد لال می‌تواند به پدر و مادرش «ماما، بابا» بگوید. کلمه «آمین» هم، همین‌طور است و خداوند گفتن‌اش را آن‌قدر آسان نموده‌است که حتی فردی که لال باشد، می‌تواند در قنوتِ نماز فجر، پشت سر کسی که دعا می‌خواند، همراه با جماعت نمازگزاران «آمین» بگوید. ای کسی که آمده‌ای و مهدی منتظر را با آیات محکم ذکر به چالش می‌کشی، آیا متوجه خبر شدی؟ برادر گرامی! به تو نصیحت می‌کنم آرزو نکنی خلیفه‌ی خدا مهدی منتظر باشی. ناصر محمد یمانی با آرزو و تمنای اینکه خلیفه‌ خدا مهدی منتظر باشد، به آن نرسید، بلکه ناصر محمد یمانی مشتاق بود از حق آمده از نزد پروردگارش، [آن‌طور که خدا دوست دارد و راضی می‌شود] پیروی کند و از آنجا که در دوران او، کسی بر مسیر حق قرار نداشت، چراکه ایمان اکثر مردم آلوده به شرک بود، پس خداوند او را برگزید و به‌سوی حق هدایتش کرد و کتاب و حکمت را به او آموخت و وی را امام مردم قرار داد.
ابوالنور، در مورد وسوسه‌ نفس‌ات و وسوسه شیطان، نصیحتی به تو می‌کنم: [نفس تو و شیطان تو را وسوسه می‌کنند که] «شأن تو بسیار بالاست» هدفش این است که خودت را بزرگ بشماری و گرفتار جنون بزرگی و عظمت شوی. اما وقتی بدون طمع به مقام و منزلت دنیا، مشتاقِ حق آمده از نزد پروردگارت باشی، [بدان] آخرت و دنیا از آن خداوند است چون ما به‌خاطر ملکوت حیات دنیوی و یا ملکوت حیات اُخروی آفریده نشده‌ایم و حکمت و چرایی آفرینش بندگان در آیات محکم کتاب آمده‌است، آنان برای بندگی خداوند و عبادت رضوان نفس خدا آفریده شده‌اند. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ ‎﴿٥٦﴾‏} صدق الله العظيم [الذاريات].
ابو النور، خلیفه‌ی خدا، مهدی ناصر محمد یمانی در میان امتی زندگی می‌کند که علم را به سرقت برده و به خودشان نسبت می‌دهند تا تظاهر کنند عالم هستند و دوست دارند به‌خاطر کارهایی که نکرده‌اند [و از روی ریا صورت می‌گیرند، نه به خاطر خدا] مورد تحسین قرار گیرند... اگر خداوند، علم کتاب خدا، قرآن عظیم را برهان امامت و خلافت جهانی قرار نداده‌بود، از کتاب خدا، قرآن عظیم هر چه سوال می‌کردید، به خواست خدا باخبرتان می‌کردم.
برادر گرامی، تو به دلیل آنکه گمان می‌کنی شأن والایی داری، در معرض خطر بزرگی قرار گرفته‌ای. این کار شیطان است که انسان را به جایی سوق می‌دهد که شیطان بر او غلبه کند و او را به جنون می‌کشاند. بلکه در تمنای رسیدن به رضوان خداوند رحمان و محبت و نزدیکی به خدا و رضای نفس او باش و نزد خدا عهد ببند که راضی نمی‌شوی تا او راضی گردد و این کار را نمی‌توانی بکنی مگر خدا تو را دوست داشته باشد. پس از من پیروی کنید تا خداوند و رسولانش شما را دوست داشته باشند.
ابوالنور، بدان خداوند انسان را برای این خلق نکرده‌است که به دنبالشان بگردد [سبحان الله] بلکه خداوند بندگان را آفریده‌است تا به دنبال حقی که آنان را برای عبادتش آفریده‌است [یعنی خداوند و پروردگار عالیمان] بگردند. خداوند هرگز کسی را به‌سوی حق هدایت نمی‌کند مگر اینکه ببیند مشتاق پیروی از راه حق پروردگارش است و «حق» همان خداوند است و بر خداست که قلب هر کسی را که مشتاق و در آرزوی پیروی از حق است، هدایت کند. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَىٰ عَلَى اللَّهِ كَذِبًا أَوْ كَذَّبَ بِالْحَقِّ لَمَّا جَاءَهُ ۚ أَلَيْسَ فِي جَهَنَّمَ مَثْوًى لِّلْكَافِرِينَ ‎﴿٦٨﴾‏ وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا ۚ وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِينَ ‎﴿٦٩﴾‏} صدق الله العظيم [العنكبوت].
پس شکرگزار باش و در بیان حق قرآن عظیم، تدبر کن و به اذن خداوند اگر حق‌جو باشی، آنچه را که مشتاقش هستی، پیدا خواهی کرد و خداوند قلبت را هدایت خواهد کرد و یا بعد از آنکه برایت روشن شد این حق آمده از نزد پروردگار است، قلبت را از آن دور خواهد کرد. پس از راه حق که عقلت را قانع کرده و قلبت با آن اطمینان می‌یابد، پیروی کن.
اما اگر از دنیاطلبانی باشی که به دنبال مقام و منزلت و جاه‌طلبی هستند، حتماً استکبار می‌ورزی، چون خودت را برای اینکه به عنوان خلیفه‌ی خدا مهدی منتظر انتخاب شوی، شایسته‌‌تر می‌بینی و این همان چیزی است که شیطان در طول قرن‌ها بسیاری از گمراهان را با آن به دام انداخته‌است. از آنجایی که مهدی منتظر خلیفه‌ی خدا بر تمام عالم است و خداوند در آیات محکم کتابش وعده‌ی او را داده‌است و سزاوار نیست که مهدیِ حق، بدون اینکه خداوند او را برگزیده باشد، خودش را برگزیند و بندگان خدا هم نمی‌توانند به جای خدا، خلیفه‌ی خدا را انتخاب کنند [خداوند بزرگ، پاک و منزه و بسیار والاتر و برتر است]. این خداوند است که هر چه را که بخواهد می‌آفریند و هرکس را که بخواهد انتخاب کرده و برمی‌گزیند و هیچ‌کس در حکم با او شریک نیست. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَرَبُّكَ يَخْلُقُ مَا يَشَاءُ وَيَخْتَارُ ۗ مَا كَانَ لَهُمُ الْخِيَرَةُ ۚ سُبْحَانَ اللَّهِ وَتَعَالَىٰ عَمَّا يُشْرِكُونَ ‎﴿٦٨﴾‏ وَرَبُّكَ يَعْلَمُ مَا تُكِنُّ صُدُورُهُمْ وَمَا يُعْلِنُونَ ‎﴿٦٩﴾‏ وَهُوَ اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ ۖ لَهُ الْحَمْدُ فِي الْأُولَىٰ وَالْآخِرَةِ ۖ وَلَهُ الْحُكْمُ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ ‎﴿٧٠﴾‏} صدق الله العظيم [القصص].
عزیز من در راه خدا، ابوالنور، در برابر خدا متواضع و فروتن باش و غرور را رها کن، ما مسابقه فوتبال نمی‌دهیم که تو پیروز شوی یا من. این دین خداست، پس از اینکه ندانسته به خداوند نسبتی بدهی، بر حذر باش چون تنها خودت را گمراه نمی‌کنی، بلکه هم خودت و هم کسانی را که پیرو تو شوند، گمراه کرده و بار گناه خودت و کسانی را که بدون علم و هدایت و کتابی روشن، به گمراهی کشانده‌ای بر دوش تو خواهد بود و قرآن را سر خود تأویل نکن، آیات محکم قرآن را که تأویلی جز ظاهر آیه ندارند و ظاهر و باطن آنها یکی است، بگیر که این‌ها در اصول عقاید، از آیات ام الکتاب هستند.
ابوالنور، این نصیحت را از مردی بپذیر که از نزد خدا از اموری باخبر است که تو آن‌ها را نمی‌دانی: به تمجید و تعریف مردم اهمیت نده، بلکه به دنبال رضوان خدا و تحسین شدن توسط او باش. چقدر زیباست که پروردگارت به تو بگوید: «چه بنده‌ی خوبی»، اینجاست که تمجید و تحسین تمام بندگان ملکوت در نظر کسی که نسبت به خدا اخلاص داشته باشد، بی‌اهمیت می‌شود. والله که در برابر رضوان خدا، تحسین و تمجید ملائکه و جن و انس هیچ است و قابل مقایسه نیست. اینان کسانی هستند که خداوند هدایتشان نموده‌است، پس به روش آنان اقتدا کن و از ربانیّیونِ مخلص درگاه خداوند و از قومی باش که محبوب خداوند هستند و محب او.
به نسبت خود با اهل بیت، افتخار مکن و معدن خود را از الماس و معدن مردم را از مس ندان که به آتش افکنده خواهی شد و این تکبر و غرور تو را به آتش می‌اندازد. بهترین نَسَب، انتساب به تقوای الهی است. در پیِ شناختن پروردگارت باش و شناختن راه حق برایت اهمیت داشته باشد، در این صورت خداوند تو را به سوی کسی راهنمایی می‌کند که راه راست را نشان می‌دهد و برهان علمی‌اش عقلت را قانع کرده و قلبت را روشن می‌کند.
از کسانی نباش که در دام جاه‌طلبی مهدوی افتادند، در این صورت گمراه شده و گرفتار مشقت می‌شوی. شیطان، عده‌ی بسیاری را به دام انداخت؛ کسانی که خودشان می‌خواستند از انبیا باشند، درحالی‌که خداوند آنان را برنگزیده بود، تا جایی که شیطان بر آنان چیره شد و باعث شد گمان کنند از انبیا هستند و گروهی دیگر چشم به مقام خلیفه‌ی خدا مهدی منتظر دارند و شیطان آنها را وسوسه کرده و به جنون می‌کشاند. بلکه مشتاق این باش که بنده‌ی خالص خدا باشی و زندگی‌ات برای خدا باشد، کارهایت برای خدا باشد تا با قلبی سلیم [عاری از شرک] به ملاقات خدا بروی و پیروزی بزرگ همین است. ای مرد، مرا به یاد گفت‌وگو با افراد مجهول الهویه انداختی، ما به خواست خدا دانش زیادی در اختیارشان گذاشتیم ولی تنها عده‌ی کمی از آنان هدایت شدند، بلکه گفت‌‌وگوها باعث هدایت گروهی دیگر شد که واقعاً در جست‌وجوی راهِ حق پروردگارشان بودند و لذا خداوند آنان را هدایت فرمود و نورشان را کامل گرداند. گفت‌‌وگو با افراد مجهول الهویه بس است و اگر با آنچه که نوشته‌ایم هدایت نشوند، هرگز هدایت نخواهند شد.
شما وارد دوران تحدی‌های بسیار بزرگ و رویدادهای پی‌درپی و متوالی شده‌اید، زمان وعده الهی رسیده‌است، پس فرصت را غنیمت بدانید. والله که پایگاه امام مهدی ناصر محمد یمانی، روضه‌ای است که از باغ و روضه‌ بهشت، بسیار بزرگتر است و این را کسی درک نمی‌کند مگر اینکه از قومی باشد که محبوب خدا هستند و محب او و خداوند روز ملاقاتش، با بهشت خود راضیشان نمی‌کند، تا خودش راضی شود.
وسلامٌ على المُرسَلين والحمد لله رب العالمين..
خليفةُ الله وعبدُه الإمامُ المهدي ناصر محمد اليماني.
======== اقتباس =========

اقتباس المشاركة 381553 من موضوع بيانُ كلمةِ (آمِّين) في القرآنِ العظيمِ ..

الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني
06 - شوال - 1443 هـ
07 - 05 - 2022 مـ
07:31 صباحًا
(بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى)

[ لمتابعة رابط المشاركة الأصلية للبيان ]
https://albushra-islamia.org/showthread.php?p=381499
____________



بيانُ كلمةِ (آمِّين) في القرآنِ العظيمِ ..


بسم الله الرحمن الرحيم والصلاة والسلام على كافّة الأنبياء والمُرسَلين من أوّلهم إلى خاتمهم محمد رسول الله ومن تَبِعهم بإحسانٍ إلى يوم الدين، ثُمّ أمّا بعد..

قال الله تعالى: {إِنَّ أَوَّلَ بَيْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ لَلَّذِي بِبَكَّةَ مُبَارَكًا وَهُدًى لِّلْعَالَمِينَ ‎﴿٩٦﴾‏ فِيهِ آيَاتٌ بَيِّنَاتٌ مَّقَامُ إِبْرَاهِيمَ ۖ وَمَن دَخَلَهُ كَانَ آمِنًا ۗ وَلِلَّهِ عَلَى النَّاسِ حِجُّ الْبَيْتِ مَنِ اسْتَطَاعَ إِلَيْهِ سَبِيلًا ۚ وَمَن كَفَرَ فَإِنَّ اللَّهَ غَنِيٌّ عَنِ الْعَالَمِينَ ‎﴿٩٧﴾}
[آل عمران]، ففي هذه دعوة من الله للمؤمنين أن يحجّوا إلى بيت الله المُعَظَّم المسجد الحرام في مكة المكرمة، فعلى المقتدرين ماليًّا وجسديًّا أن يكونوا آمِّين أي مُجيبين دعوة الله لحج بيت الله المعظم المسجد الحرام، تصديقًا لقول الله تعالى: {يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تُحِلُّوا شَعَائِرَ اللَّهِ وَلَا الشَّهْرَ الْحَرَامَ وَلَا الْهَدْيَ وَلَا الْقَلَائِدَ وَلَا آمِّينَ الْبَيْتَ الْحَرَامَ يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِّن رَّبِّهِمْ وَرِضْوَانًا ۚ وَإِذَا حَلَلْتُمْ فَاصْطَادُوا ۚ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ أَن صَدُّوكُمْ عَنِ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ أَن تَعْتَدُوا ۘ وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ وَلَا تَعَاوَنُوا عَلَى الْإِثْمِ وَالْعُدْوَانِ ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۖ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ ‎﴿٢﴾‏} صدق الله العظيم [المائدة].

والبيان الحق لكلمة (آمِّين) أي: المُجيبون لدعوة الله لحج البيت لِمَن استطاع إليه سبيلًا. إذًا كلمة (آمين) لُغويًّا أي طلب الإجابة لدعوة الداعي، كون المحاور المَجهول أبو النور يُحاجِج الإمام المهديّ ناصر محمد اليمانيّ في الكلمة التي يقولها المُصَلّون وراء الإمام أثناء الدعاء في الصلاة على الميّت: "اللهم آمين"، وكذلك الذين يقولون وراء الإمام أثناء دعاء قنوت صلاة الفجر، فحين يقول إمامُ المُصَلِّين: "اللهم اغفر لجميع المسلمين والمسلمات الأحياء منهم والأموات أجمعين" فمن ثمّ يقول المصلون: "اللهم آمين" أي اللهم أجِب، تصديقًا لقول الله تعالى: {وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ ۖ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ ۖ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ ‎﴿١٨٦﴾‏} صدق الله العظيم [البقرة].

ويا أبا النور، لا حوار لمجهوليّ الهويّة مِن عُلماء الأمة، إنّما أجبرتني على إجابة سؤالك من القرآن العظيم حتى أُعَلِّمك المعنى لكلمة (آمِّين) أي: المُجيبون تلبيةً لدعوة ربّهم للحج لبيته. ولذلك يقول الحجاج: "لبيك اللهم لبيك لبيك لا شريك لك لبيك إنّ الحمد والنعمة لك والملك لا شريك لك" كونهم حَجّوا آمِّين أي مُجيبين تلبيةً لدعوة ربهم لحج البيت لِمَن استطاع إليه سبيلًا.

فلا ينبغي للإمام المهدي ناصر محمد اليماني أن يُبَيِّن القرآن باللغة العبريّة بل أُبَيِّن القرآن بالقرآن فهو يُبيِّن نفسه من نفسه باللغة العربيّة، كون القرآن العظيم بلسان عربيّ مبينٍ،
بل سوف نزيدك عِلمًا عن الحِكمة من كلمة (آمين) كونه يستطيع أن يقولها بعد داعي الدعاء الناسُ أجمعين بكلّ سهولة سواءً العَرَب أو العَجَم أو الأبْكَم الذي لا يستطيع الكلام إطلاقًا فإنّه كذلك يستطيع أن يقولها مع الجماعة وراء الإمام الداعي في دعاء قنوت صلاة الفجر.

وقد يستغرب أبو النور فيقول: "وكيف هذا؟! فهل جعلت كلمة (آمين) معجزة من ربّ العالمين حتى يستطيع أن ينطق بها الأبكَم؟ فكيف يستطيع الأبكَم أن يقولها (آمين) بعد دعاء الإمام مع أنه أبكَم؟ عجيبٌ قولك يا ناصر محمد اليماني!". فَمِن ثم يرد عليك الإمام المهديّ وأقول: يا أبا النور، هنا تقتضي الحكمة من كلمة (آمين) التي يقولها المصلون أثناء دعاء القنوت لصلاة الفجر كون كلمة (آمين) لا تحتاج لحركات نُطق اللسان بل تأتي من أسفل الحنجرة إلى الشفايف ورأس اللسان فقط إلى أعلى الحنك الأمامي، فحين تجد أبكَمًا فاطلب منه أن يقول كلمة (آمين) فحتمًا سوف تجده يقولها كونها كلمة سهلة على لسان الأبكَم،
ويا رجل فهل تعلم اللغة التي فطر الله الناس عليها بادئ الأمر؟ ألا تعلم أنّها اللغة العربية؟ تصديقًا لقول الله تعالى: {وَإِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِن بَنِي آدَمَ مِن ظُهُورِهِمْ ذُرِّيَّتَهُمْ وَأَشْهَدَهُمْ عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ أَلَسْتُ بِرَبِّكُمْ ۖ قَالُوا بَلَىٰ ۛ شَهِدْنَا ۛ أَن تَقُولُوا يَوْمَ الْقِيَامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هَٰذَا غَافِلِينَ ‎﴿١٧٢﴾‏ أَوْ تَقُولُوا إِنَّمَا أَشْرَكَ آبَاؤُنَا مِن قَبْلُ وَكُنَّا ذُرِّيَّةً مِّن بَعْدِهِمْ ۖ أَفَتُهْلِكُنَا بِمَا فَعَلَ الْمُبْطِلُونَ ‎﴿١٧٣﴾‏ وَكَذَٰلِكَ نُفَصِّلُ الْآيَاتِ وَلَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ ‎﴿١٧٤﴾} صدق الله العظيم [الأعراف].

ويا أبا النور إن الطفل أول ما يبدأ النُطق بالكلام هو باسم (ماما، بابا) كونها مِن اللغة العربيّة (فِطرة الناس حين الخلق)، ولا يشترك لسان الإنسان في نداء والديه (ماما، بابا) وهُنَّ من كلمات اللغة العربيّة وذلك حتى يقولها بسهولة عند الطفولة (فطرة الطفل) فما يدريه بكلمات (ماما) (بابا)؟! وأمّا حين يكبر فينطق لسانه فيقول: "يا أبتي، يا أمي"، وأمّا الأبكَم فيستطيع أن ينادي أبويه (ماما، بابا)؛ فكذلك كلمة (آمين) جعلها الله من الكلمات السهلة لدرجة أنه ينطق بها الأبكَم مع الجماعة في الصلاة بعد دعاء الداعي في قنوت صلاة الفجر.

فهل فهمت الخبر يا من حضَر يتحدى المهدي المنتظر من مُحكَم الذِّكر؟

ويا أخي الكريم نصيحة لك: لا تتمنى أن تكون خليفة الله المهدي المنتظر، فما نالها ناصر محمد اليماني بالتّمني أن يكون هو خليفة الله المهدي؛ بل تمنَّى ناصر محمد اليماني أن يَتَّبِع الحق من ربّه كما يحب الله ويرضى، وبما أنه لا يوجد في زمانه مَن هو على الحق كونه لا يؤمن أكثرهم بالله إلَّا وهم مشركون ثم اصطفاه الله وهداه إلى الحق وعَلَّمه الكتاب والحكمة وجعله الله للناس إمامًا.

ويا أبا النور نصيحتي لك مِن وسوسة نفسك والشيطان أنّ لك شأن عظيم، فإنّما يريدك أن تُعَظِّم نفسك فتصاب بجنون العَظَمة، ولكن حين تتمنى أن تَتَّبِع الحقّ من ربك دونما طمَع في مكانة ومنصب دنيوي فلله الآخرة والأولى كون الحِكمة من خلقنا ليس من أجل ملكوت الحياة الدنيا ولا من أجل ملكوت الحياة الآخرة كون الجواب في مُحكَم الكتاب عن الحكمة: لماذا خلق الله العباد؟ وذلك لكي يكونوا عبيدًا لله فيعبدون رضوان نفس الله، تصديقًا لقول الله تعالى: {وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ ‎﴿٥٦﴾‏} صدق الله العظيم [الذاريات].

ويا أبا النور إن خليفة الله المهديّ ناصر محمد اليمانيّ في زمن أُمَّةٍ يسترقون العلم وينسبونه إلى أنفسهم بسبب الرّياء أنه عالمٌ فُيحِبّون أن يُحمَدوا بما لم يفعلوا لوجه الله؛ بل رياء، فلولا أنَّ عِلم كتاب الله القرآن العظيم جعله الله برهان الإمامة والخلافة العالميّة لعلَّمتكم عن كل ما تسألون عنه في كتاب الله القرآن العظيم بما شاء الله.

ويا أخي الكريم إنك لفي خطرٍ عظيمٍ بسبب ظنّك أن لك شأن عظيم فذلك من عمل الشيطان يؤدي بالإنسان إلى أن يستحوذ عليه الشيطان فيؤدي به إلى الجنون، بل تَمنَّى رضوان الرحمن وحبّه وقربه ورضى نفسه، واتَّخِذ عند الله عهدًا أنك لن ترضى حتى يرضى، فلن تستطيع أن تفعل ذلك حتى يُحبّك الله، فاتبعوني يُحبِبكم الله ورسله،
واعلم يا أبا النور أن الله لم يخلق الناس ليبحث عنهم - سبحانه - بل خلق الله عباده ليبحثوا عن الحق الذي خلقهم لعبادته (الله رب العالمين) فلا ولن يهدي الله إلى الحق إلّا الذين وجدهم الله يتمنّون أن يَتَّبِعوا سبيل الحق إلى ربهم، فالحقّ هو الله وكان على الله أن يهدي قلب كل من يتمنَّى أن يتَّبِع الحقّ، تصديقًا لقول الله تعالى: {وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَىٰ عَلَى اللَّهِ كَذِبًا أَوْ كَذَّبَ بِالْحَقِّ لَمَّا جَاءَهُ ۚ أَلَيْسَ فِي جَهَنَّمَ مَثْوًى لِّلْكَافِرِينَ ‎﴿٦٨﴾‏ وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا ۚ وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِينَ ‎﴿٦٩﴾‏} صدق الله العظيم [العنكبوت].

فَكُن من الشاكرين وتَدبَّر البيان الحق للقرآن العظيم وسوف تجد بإذن الله ما كنت تتمنى أن تجده إن كنت باحثًا عن الحق فسوف يهدي الله قلبك أو يصرف الله قلبك من بعد ما تبيَّن لك أنه الحق من ربك، فاتَّبِع سبيل الحق الذي يُقنع عقلك ويطمئن إليه قلبك، وأما إن كنت من أصحاب طموح المكانة والرفعة من أصحاب الحياة الدنيا فحتمًا سوف تستكبر أو ترى أنك أولى أن يصطفيك الله خليفته المهدي المنتظر، فذلك ما أوقع الشيطان فيه كثيرًا من الضالين عبر قرون من الزمن كون المهدي المنتظر خليفة الله على العالم بأسره وَعْد الله في مُحكَم كتابه، ولا ينبغي للمهدي الحق أن يصطفي نفسه خليفة لله ما لم يصطفه الله، ولا ينبغي لعبيد الله أن يصطفوا خليفة الله من دونه - سبحان الله العظيم وتعالى علوًّا كبيرًا - فهو مَن يخلق ما يشاء ويختار ولا يُشرك في حكمه أحدًا، تصديقًا لقول الله تعالى: {وَرَبُّكَ يَخْلُقُ مَا يَشَاءُ وَيَخْتَارُ ۗ مَا كَانَ لَهُمُ الْخِيَرَةُ ۚ سُبْحَانَ اللَّهِ وَتَعَالَىٰ عَمَّا يُشْرِكُونَ ‎﴿٦٨﴾‏ وَرَبُّكَ يَعْلَمُ مَا تُكِنُّ صُدُورُهُمْ وَمَا يُعْلِنُونَ ‎﴿٦٩﴾‏ وَهُوَ اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ ۖ لَهُ الْحَمْدُ فِي الْأُولَىٰ وَالْآخِرَةِ ۖ وَلَهُ الْحُكْمُ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ ‎﴿٧٠﴾‏} صدق الله العظيم [القصص].

ويا حبيبي في الله أبا النور تواضع لله ودعك من الغرور فلسنا في مباراة كرة القدم تغلبني أو أغلبك فهذا دين الله فاحذَر أن تقول على الله ما لا تعلم؛ فإنك لن تُغوي نفسك فحسب بل تُغوي نفسك ومن اتَّبعك وتحمل وزرك ووزر من اتَّبعك بغير علم ولا هدى ولا كتاب منير، ولا تُأوِّل القرآن من رأسك وخذ بمحكمه الذي لن تجد له تأويلًا غير ظاهر الآية كباطنها فتلك من آيات أم الكتاب في أصول العقيدة.

ويا أبا النور خُذها نصيحة من رجل يعلم من الله ما لا تعلم: فلا تهتم بثناء الناس عليك بل اهتم بثناء الله عليك ورضوانه، فما أجمل أن يقول لك ربَّك نعم العبد فهنا يسقط كافة ثناء العبيد في الملكوت كله في نظر المُخلص لربه، فوالله لن يرى ثناء الملائكة والجن وكافة الإنس عليه يعدل شيئًا من رضوان الله، أولئك الذين هداهم الله فبهداهم اقتده، وكن من الربَّانيين المُخلصين لربهم ومن قوم يحبهم الله ويحبونه، ولا تفتخر أنَّك من أهل البيت فترى معدنك معدن ألماس ومعدن الناس النحاس فتهوي في نار جهنم فذلك تكبر وغرور يهوى بك في النار؛ بل عليك بِنَسَب التقوى إلى ربك، وتعرَّف على ربك واهتم بمعرفة سبيل الحق إلى ربك يهديك إلى سبيل الداعي إلى صراطٍ مستقيمٍ بسلطان العلم المُقنِع لعقلك وينير قلبك، فلا تكُن من الذين وقعوا في مصيدة طموح المهديّة فتضل وتشقى، فقد أوقع الشيطان كثيرًا تمنّوا أن يكونوا أنبياء من عند أنفسهم ولم يصطفهم الله حتى استحوذ عليهم الشيطان فجعلهم يزعمون أنهم أنبياء، وآخرين في طموح مكانة خليفة الله المهدي المنتظر فوسوس لهم الشيطان حتى أرداهم للجنون؛ بل تمنَّى أن تكون عبدًا لله مُخلصًا لله وحياتك مِن شان الله وعملك مِن شان الله حتى تلقى الله بقلب سليم من الشرك وذلك هو الفوز العظيم.

ويا رجل لقد ذكرتني بحوار مجهوليّ الهويّة وقد أعطيناهم مِن العلم ما شاء الله فلم يهتدوا إلَّا قليلًا منهم، بل اهتدوا بالحوار قومٌ آخرون كانوا حقًّا يبحثون عن سبيل الحق إلى ربهم فهدى الله قلوبهم وأتمم لهم نورهم، وكفى حوارًا لمجهوليّ الهوية فإذا لم يهتدوا بما قد كتبناه من العلم فلن يهتدوا إذًا أبدًا.

ودخلتم في عصر التحدِّيات الكبرى وأحداث تترى وجاء وعد الله فاغتنم الفرصة، فوالله إن موقع الإمام المهديّ ناصر محمد اليمانيّ روضةٌ أعظم من رياض جنات النعيم لطلبة العلم الحق فحتمًا يجدون النعيم الأعظم من جنات النعيم، فلن يدرك ذلك سوى قوم يحبهم الله ويحبونه لا يرضيهم الله بجنته يوم لقاه حتى يرضى.

وسلامٌ على المُرسَلين والحمد لله رب العالمين..
خليفةُ الله وعبدُه الإمامُ المهدي ناصر محمد اليماني.
_______________
اضغط هنا لقراءة البيان المقتبس..